ABC-CLEAN kemiprogram

ABC-CLEAN BESKRIVELSE
NE 120 Anvendes typisk indenfor nyporduktion og let reparation- og vedligeholdsindustri. Produktet er neutralt og kan anvendes på alle materialer.

Produktet arbejder skumfrit ved over 40 C, og anvendes typisk ved 4-6% opløsning.
Produktet er ikke mærkningspligtigt og er baseret på miljøskånende komponenter.

NE 160 er som ovenstående produkt men med god midlertidig rustbeskyttelse.

SP 339 Anvendes typisk ved generel reperationsindustri til motordele og komponenter. Produkt til rensning af stål, jern, rustfrit stål, aluminium, messing mv.
Produktet arbejder skumfrit ved over 48 C, og anvendes typisk ved 3-5% opløsning.
Indeholder silikater og yder en god rustbeskyttelse.
SP 363 Anvendes typisk ved produktion af nye komponenter. Produkt til rensning af stål, jern, rustfrit stål, aluminium, messing mv.
Produktet arbejder skumfrit ved over 48 C, og anvendes typisk ved 3-5% opløsning.

Stærkt demulgerende, og afgiver derved hurtigt olie til overfladen af vaskebadet. Yder en god rustbeskyttelse.

TA 278 Anvendes typisk til svære renseopgaver (svær olie og fedt). Produkt til rensning af stål, jern og rustfrit stål. Kan ikke anvendes på metaller (aluminium, messing og kobber). Produktet arbejder skumfrit ved over 65 C, og anvendes typisk ved 1-3% opløsning. Yder en god midlertidig rustbeskyttelse.
TA 279 Anvendes typisk indenfor reparation- og vedligeholdsindustri og svære opgaver. Produkt tilsvarende TA 278 men indeholder silikater og kan anvendes på metaller (aluminium, messing og kobber). Indeholder midlertidig rustbeskyttelse.
TN 420 Renseforstærker til spulevask. Produkt til forstærkning af renseeffekten, og anvendes som som tilsætningsstof til en af ovennævnte SP-, TA- og TN-kemier.

Produktet anvendes typisk ved 0,1-0,5% tilsætning, og arbejder skumfrit ved over 65 C.

TN 401 Renseforstærker til dyppevask. Produkt til forstærkning af renseeffekten, og anvendes som som tilsætningsstof til en af ovennævnte TA- og TN-kemier.

Produktet anvendes typisk ved 0,1-0,5% tilsætning.