ELMASONIC X-TRA BASIC

Elmasonic X-tra Basic fra ELMA er velegnet til opgaver hvor man ønsker et mobilt og effektivt ultralydsrenseanlæg. X-tra Basic er velegnet til værkstedet hvor der skal renses værktøj eller præcisionskomponenter inden inspektion og/eller reparationsopgaver.

Karrene er opbygget helt af rustfast stål og kan som standard leveres med hængslet isoleret låg, hvorved både støj og varmetab minimeres. Karret er indvendigt forsynet beslag således at kurven ikke står på bunden af karret, men er ophængt på karsiden. En stor fordel ved disse beslag er at de samtidigt virker som afsætningsplads for kurven før- og efter rensning over væskeniveau. På den måde kan man lade kurven over badet og efter rensning lade kurven og emnerne dryppe af inden kurv eller emner fjernes.

Elmasonic X-tra Basic kontrolpanel er ergonomisk placeret øverst på enheden og giver dermed mulighed for hurtig og nem kontrol af de nødvendige parametre, såsom tid, temperatur, ultralydsfrekvens og Pulse-funktion

Særligt skal den nye Pulse-funktion nævnes, som giver mulighed for øget ultralydseffekt til genstridige opgaver. Elmasonic X-tra Basic er derfor et godt valg til reparationsopgaver hvor der kræves en kraftigere ultralydsvirkning. Anlægget har derudover to valgfri arbejdsfrekvenser 25 og 45kHz. 25kHz anvendes typisk til de sværeste opgaver og 45kHz til opgaver med finrensning.

VIDEO