Du er her : ELMASONIC XL

ELMASONIC XL

INDUSTRIEL RENSNING ”X-TRA LARGE”

ABC-CLEAN tilbyder også ELMA type Elmasonic XL. Dette kar er specialdesignet til rensning af dele i reparationsindustrien men kan også anvendes til emner fra nyproduktion. Elmasonic XL leveres med ultralyd monteret på bunden alene eller kombineret med ultralyd monteret på én eller begge sider.

Alle enheder er som standard udstyret med termostatstyret opvarmning, sweepmodulation, og multifrekvensteknologi samt særlige funktioner der forbedrer rensevirkningen.

Elmasonic XL er som standard forberedt til tilslutning af olieseparator eller cirkulation over filtersystem, og kan leveres med varme- og lydisolerende klaplåg og kurvebevægelse under processen der styrker renseprocessen.

elmapro2
elma3
elmaxlpro
elmaxlpro4
elmaxlpro5

 

Ring til os

4576 2480

Hvorfor skal du vælge Elmasonic XL?:

I industrien og på service- og reparationsværksteder er det ikke alle rengøringsopgaver der kræver fin eller nænsom rengøring. Ofte er det store, tunge og forurenede dele med olie, fedt, sod eller koks der skal renses. Elmasonic XL er skræddersyet til disse opgaver, og enheden er yderligere udstyret med overløb til evt. ekstern olieseparator (ekstraudstyr).
Arbejdet med affedtning af tunge emner kan gøres nemmere med Elmasonic XL, da emnerne enten kan placeres i emnekurven, eller hænges frit i tanken (kræver eget hejse system). Ydermere kan enheden lukkes med et hængslet låg (ekstraudstyr). Dette reducerer støjniveauet og kan anvendes samtidig med aktivering af den automatiske hæve/sænke funktion (ekstraudstyr) som bidrager til at opnå en hurtigere og mere ensartet affedtning.
Tank, kurv og varmelegeme er lavet af rustfast stål, hvilket sikrer en lang levetid og minimal service. På ELMA type Elmasonic XL er det muligt, at få monteret ultralydstransduceren på én eller flere af enhedens tre sider og/eller på tankens bund.
Den samlede ultralydseffekt med Elmasonic XL er imponerende og derfor anbefaler vi enheden til alle der har brug for affedtning af større emner.

Yderligere specifikationer

Sweep:
Alle Elmasonic anlæg i S-serien leveres med frekvensmodulering (SWEEP) der sikrer en ensartet spredning af den maksimale ultralydseffekt i væsken.

Degas:
Anlæggende tilbyder også afgasningsfunktionen ”DEGAS” der accelererer effektivt afgasningsprocessen i rensevæsken (luftbobler i vandet), så du kan komme hurtigere i gang med din ultralydsbehandling.

Yderligere specifikationer

 • Sweep funktion
 • Degas funktion
 • Elektronisk tids og temperatur kontrol
 • Temperatur kontrolleret autoforløb
 • Keramisk varmelegeme sikret mod tørkøring
 • 13 forskellige størrelser, fra 0,8 – 90 liter.
 • Stort udvalg af tilbehør

Specielle funktioner

Multifrekvensteknologi:
Elmas effektive multifrekvensteknologi optimerer udnyttelsen af udstyret, således at man kan benytte den rigtige frekvens til hver renseopgave. På Elmasonic XL kan man vælge at benytte 25 eller 45kHz ultralyd. 25kHz til grovere renseopgaver og 45kHz

Power:
Ultralydseffekten kan justeres fra 40 – 100% i trin af 10%. Herved kan man ved sarte overflader reducere effekten for derved at kunne rengøre nænsomt.
Sweep:
Elmasonic XL er udstyret med frekvensmodulering (SWEEP) der sikrer en ensartet spredning af den maksimale ultralydseffekt i væsken. Uden SWEEP vil karret have områder med høj intensitet og områder med lav intensitet af ultralyd, hvilket hindrer ensartethed og forlænger rensetiden.

Degas:
Anlæggene tilbyder også afgasningsfunktionen ”DEGAS” der effektivt accelererer afgasningsprocessen i rensevæsken (fjerner luftbobler fra vandet), så du kan komme hurtigere i gang med ultralydsrensningen.

Pulse-funktion:
Pulse-funktion giver mulighed for øget ultralydseffekt til genstridige opgaver. Elmasonic XL er derfor et godt valg til reparationsopgaver hvor der kræves en kraftigere ultralydsvirkning.

Elmasonic xtra XL egner sig perfekt til. . .


Rensning og affedtning
af fine mekaniske emner


Nænsom rensning og affedtning af
emner med sarte overflader


Rensning og affedtning af
emner med kompliceret geometri og
hvor det er svært at komme til.


Elektriske komponenter
og printkort som har brug for
rensning eller affedtning.


Fjernelse af olie,
emulsion og fedt.


Effektiv fjernelse af
fine spåner og partikler


Fjernelse af rust


Effektiv fjernelse af
sod og forbrændings-
komponenter

abcclean-produkt-fordele

Dine fordele når du køber et

Elmasonic XL
Ultralydsanlæg

 • Tankstørrelser fra 140 til 300 ltr.
 • Multifrekvens – 25 og 45 kHz
 • Valgfri ultralyd på 2 eller 3 sider af karret
 • Justerbar ultralydseffekt fra 10 til 100%
 • Pulse, Sweep og Degas funktioner der øger ydeevnen
 • Nemt og intuitivt at betjene

Video

Se hvorfor ultralydsrensing er den bedste måde du kan rengøre dine emner på.

Lignende produkter

Hos ABC-CLEAN tilbyder vi også ultralydsanlæg fra ELMA med større kapacitet.

SPØRGSMÅL?
Kontakt vores specialist

Mandag–Fredag
Fra kl. 9:00–16:00