Du er her : Firma profil

Firma profil

ABC-CLEAN ApS blev stiftet i 2007 som et datterselskab til handelsselskabet ABC HANSEN Engineering A/S.

Formålet var at samle aktiviteterne indenfor industriel rensning og affedtning, og samtidigt skabe grundlag for en videre vækst indenfor området.

I dag ejes ABC-CLEAN ApS af Brian Chr. Hansen, som er fjerde generation i familievirksomheden.

Vores primære forretningsområde er rensning og affedtning af bearbejdede metalkomponenter. Til dette har vi et bredt program af vaskemaskiner, ultralydsrensekar samt kemi, emnekurve og tilbehør som findes på denne hjemmeside. Vi har derudover et program af ultralydsrensere og kurvesystemer til den farmaceutiske og medicinske industri, hvor vi til specifikation kan tilbyde ultralydsrenseanlæg og vaskemaskiner med fuldt dokumentationspakke (materiale, overflade og svejsning mv.)

Vi tilstræber altid at levere den bedste totalløsning der passer til Jeres behov, hvor I ikke kun sikres et godt produkt, men også fremadrettet rådgivning og service. Med andre ord en løsning hvor maskine, kemi og service leveres som en samlet pakke.

Vores brede produktprogram og store erfaring sikrer at vi kan tilbyde de nyeste løsninger med den bedste fremtidssikring.

Vi håber at du finder vores hjemmeside interessant, og såfremt du søger noget der ikke findes på hjemmesiden, beder vi dig ringe eller sende os en kort beskrivelse af hvad du søger, da vi jævnligt finder nye produkter der muligvis endnu ikke er oprettet på hjemmesiden.

Med venlig hilsen,
Brian Hansen
ABC-CLEAN ApS

ABC-Clean Brian Hansen

Ring til os

4576 2480

SPØRGSMÅL?
Kontakt vores specialist

Mandag–Fredag
Fra kl. 9:00–16:00