Firma profil

brian_hansen
ABC-CLEAN ApS blev stiftet i 2007 som et datterselskab til handelsselskabet ABC HANSEN Engineering A/S.

Formålet var at samle aktiviteterne indenfor industriel rensning og affedtning, og samtidigt skabe grundlag for en videre vækst indenfor området.

I dag ejes ABC-CLEAN ApS af Brian Chr. Hansen, som er fjerde generation i familievirksomheden.

Vores primære forretningsområde er rensning og affedtning af bearbejdede metalkomponenter, samt rensning og affedtning af dele indenfor reparationsindustri. Til dette har vi et bredt program af vaskemaskiner, ultralydsrensekar samt kemi, kurve og tilbehør som kan findes repræsenmteret på denne hjemmeside. Vi har derudover et program af ultralydsrensekar og kurvesystemer til den farmaceutiske og medicinske industri, hvor vi til specifikation kan tilbyde ultralydsrenseanlæg og vaskemaskiner med fuldt dokumentationspakke (materiale, overflade og svejsning mv.)

Vi tilstræber altid at levere den løsning der passer bedst til kundens behov, og dette helst baseret på en totalløsning hvor kunden er sikret kun at skulle ringe et sted for rådgivning. Med andre ord leverer vi helst en løsning hvor maskine, kemi og service leveres som en samlet pakke, og derved giver kunden processikkerhed. Vor brede produktprogram og store erfaring sikrer at vi kan tilbyde de nyeste løsninger med den bedste fremtidssikring.

Vi håber at I finder vor hjemmeside interessant, og såfremt I søger noget der ikke findes på hjemmesiden, beder vi Jer ringe til os eller via vor kontakt-side sende os en kort beskrivelse af hvad I søger, da vi jævnligt finder nye produkter der muligvis endnu ikke er oprettet på hjemmesiden.

Med venlig hilsen,

Brian Hansen
ABC-CLEAN ApS