VAPORMATT VÅDBLÆSNING

Vi har siden starten af 1970’erne leveret vådblæsningsanlæg til den danske industri. Vapormatt er et familiefirma, hvor grundlæggeren i begyndelsen af 1940’erne var en af pionererne inden for vådblæsningsteknik. Firmaet bliver i dag drevet videre af hans 3 børnebørn, og er den absolut førende leverandør af industrielle vådblæsningsanlæg.

PROCESSEN:
Vådblæsning er en lukket proces, hvor man i en sump har blæsemedie, vand og evt. en mild affedter. Der findes mere end 100 forskellige typer blæsemedier, hvor de mest almindelige er glasperler, aluminiumoxid og plastgranulat. Hvert blæsemedie har sine fordele, og mediet vælges til den aktuelle opgave.

I sumpen er der placeret en speciel lavtrykspumpe der fører en blanding af blæsemedie og vand / affedter op til procespistolen. Ved procespistolen bliver trykluften tilført, og det er først ude ved procespistolens dyse, at blæsemedie, vand / affedter bliver accelereret.

Efter endt cyklus skyller man emnet med en skyllepistol. Denne skyllepistol kan enten være tilsluttet ledningsvand, eller et lukket kredsløb, hvor man anvender vandet fra anlæggets filter.

Hvis du ønsker at se mere omkring applikationer og maskinprogram, kan du besøge Vapormatt’s hjemmeside, eller kontakte en af vores konsulenter på: +45 4576 2480

Video