Du er her : VASKEAUTOMATER

VASKEAUTOMATER

Vand- og opløsningsmiddelbaserede vaskeautomater!

Vi tilbyder både vand- og opløsningsmiddelbaserede vaskeautomater. Maskinerne kan leveres tilpasset med flere procestrin eller særligt tilpasset håndteringsløsning såfremt dette ønskes. De vandbaserede vaskeanlæg anvendes typisk til det der generelt betegnes som ”alkalisk affedtning”, hvilket bredt betegnet anvendes til emner indenfor reparationsindustri til nyproducerede emner.

Vort program af affedtningsanlæg fra REK Reinigungstechnik GmbH, der benytter modificeret alkohol som rensemedie, er det fabrikat der er leveret flest af på det danske marked. Disse anlæg er særligt velegnet til rensning og affedtning af emner direkte fra spåntagende bearbejdning.

Eiberger Verfahrenstechnik GmbH (EVT) producerer moderne affedtningsanlæg hvor man sikkert og effektivt kan benytte opløsningsmidler som triklorethylen, perklorethylen og EnSolv (nPB). Indehaver af ABC-CLEAN, Brian Chr. Hansen, deltager ofte i produktudviklingen af maskinerne, så vi kan levere et skræddersyet produkt til vores kunder.

Produktvejledning!

Har I spørgsmål til vores vaskeautomater, eller har I ønske om at få professionel vejledning og information omkring vores store produktsortiment, så ring til en af vores konsulenter på: +45 4576 2480 eller udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

vaskSlide thumbnail
vask2Slide thumbnail
vask3Slide thumbnail
vask4Slide thumbnail

Ring til os

4576 2480

SPØRGSMÅL?
Kontakt vores specialist

Mandag–Fredag
Fra kl. 9:00–16:00