Du er her : X-tra line

X-tra line

ELMA XTRA LINE – TILPASSET TIL NETOP JERES OPGAVE

Elma X-tra line ultralydsrenselinje er til opgaver hvor produktet kræver flere rengøringstrin. Et eksempel på dette er et procesforløb hvor der kræves ultralydsrens, skyl og tørring udført på emnet. Elmas X-tra line kan tilpasses til netop det procesforløb der kræves for at Jeres emner bliver perfekte.

Hele X-tra line konceptet er baseret på et program af tanke og udstyr der kan kombineres modulært. Det er muligt at få Elma X-tra line som anlæg med automatisk håndtering, eller som en manuel linje hvor operatøren selv sørger for at flytte emnerne mellem de enkelte procestrin.

xstra1
xtra2
xtra3
xtra4
xtra5
xtra6
xtra7

 

Ring til os

4576 2480

Hvorfor skal du vælge X-tra line?

Elma X-tra line bliver benyttet til opgaver med meget høje renhedskrav, og hvor man vil sikre ensartet behandling hver gang. Elma X-tra line bliver anvendt til emner indenfor en lang række industrier, og vi har i Danmark leveret Elma X-tra line til den mekaniske-, medicinske- og optiske industri. Elma benytter den nyeste teknologi samt Elmas multifrekvens ultralyd, hvorved man har mulighed for at anvende 25/45kHz eller 35/130kHz.

Hvert enkelt trin i processen kan yderligere udstyres med filterløsninger, olieseparator og procesovervågning af vandkvalitet eller kemikaliekoncentration mv. Det er også muligt at have trin med opløsningsmidler inkluderet i processen ved anvendelse af Elma X-tra LSM moduler. Ved projektering af et Elma X-tra line anlæg, begynder vi ofte med at udføre prøverensning på Jeres emner i Elmas testcenter i Sydtyskland. Ved denne prøverensning bliver der lavet en grundig rapport der indeholder et procesforslag der kan anvendes som grundlag for tilbudsgivning.

Elmas erfarne procesteknikere kan tilbyde løsninger der leverer en kvalitet og ensartethed der kan eftervises selv ved meget høje krav. En stor styrke ved Elma X-tra line er fordelen ved den modulopbyggede konstruktion. Dette giver nem adgang til service og tilpasning af udstyret, og hver enkelt modul kan nemt frakobles og tages ud af linjen.

Specielle funktioner:

Sweep:
Alle Elmasonic anlæg i S-serien leveres med frekvensmodulering (SWEEP) der sikrer en ensartet spredning af den maksimale ultralydseffekt i væsken.

Degas:
Anlæggene tilbyder også afgasningsfunktionen ”DEGAS” der accelererer effektivt afgasningsprocessen i rensevæsken (luftbobler i vandet), så du kan komme hurtigere i gang med din ultralydsbehandling.

Yderligere specifikationer

 • PLC touch panel skærm (automatisk anlæg)
 • 5 forskellige tankstørrelser, fra 32 –165 liter
 • Stort udvalg af tilbehør
 • Manuel eller fuldautomatisk renselinje
 • Modulært opbygget for nem service
 • Sammensættes specifikt til opgaven
 • Lever op til de skrappeste renhedskrav

abcclean-produkt-fordele

Dine fordele når du vælger et X-tra line anlæg

 • Manuel eller fuldautomatisk renselinje
 • Modulært opbygget for nem service
 • Sammensættes specifikt til opgaven
 • Lever op til de skrappeste renhedskrav

Video

Se hvorfor ultralydsrensing er den bedste måde du kan rengøre dine emner på.

Lignende produkter

Hos ABC-CLEAN tilbyder vi også andre ultralydsrensekar fra Elma.

SPØRGSMÅL?
Kontakt vores specialist

Mandag–Fredag
Fra kl. 9:00–16:00