kurvesystem

Håndtering er halvdelen af arbejdet.

Vores kurvesystem er modulopbygget og er derfor det mest fleksible kurvesystem på markedet til industriel rensning og affedtning. ABC-CLEAN tilbyder et kurvesystem af høj kvalitet og stor fleksibilitet. Den innovative tilgang til løsninger indenfor emnekurve og transportkurve giver de bedste resultater og største driftssikkerhed.

Fokus er altid på effektiv og nænsom håndtering, og samtidig bedste evne til effektiv fjernelse af olie spåner fra bearbejdede emner. Vi leverer alt fra grovmaskede kurve til småtingskurve med maskevidde 0,3×0,3mm.
Vi leverer også komplette kurvesystemer til medicinsk og farmaceutisk industri.


Få et uforpligtende tilbud på emnekurveSpecielle funktioner

CLIP-SYSTEM:

Helt unikt kan nævnes det plastik baseret CLIP-system, der kan monteres på trådbakken og udskiftes efter behov. Der findes et bredt udvalg af clips, og trådbakkerne leveres både med standardmål og på specialmål efter ønske. Med dette system kan du lave nænsom håndtering af hvert enkelt emne, og samtidigt benytte den fleksible bakke til automatiseret håndtering og som vaskebakke.

YDERLIGERE SPECIFIKATIONER

KOMPATIBEL MED MAFAC: RK 600 og 660 kurvesystemet er kompatibelt med MAFAC maskinanlæg, da kurvene er fremstillet uden kant og dermed designet til en central placering i rammen.

Dine fordele når du vælger Kögels kurvesystem

  • Rustfrit stål 1.4301, e-poleret
  • Kanter tillader nem stabling af kurve
  • Mulighed for brug af clipsystem (RK)
  • RK System: Tilgængelig med standard netmaske på 7mm og 13 mm
  • RKS: Tilgængelig fra 1mm
  • 6 mm netmaske
  • Stort udvalg af tilbehør

KURVESYSTEM PASSER I FØLGENDE

Hos ABC CLEAN tilbyder vi også ultralydsanlæg fra ELMA med større kapacitet.

EVT NANO

Læs mere

Mafac palma

Læs mere