ULTRALYDSRENSERE - ULTRALYDSRENSNING

Alt fra bordmodeller til fuldautomatiske ultralydsrenselinjer.

ABC-CLEAN har mere end 30 års erfaring med levering af udstyr til ultrasonic cleaning / ultralydsrensning, og kan med vores brede program af kvalitetsprodukter præsentere en løsning til en bred vifte af opgaver.

Elma Schmidbauer GmbH en af Europas førende producenter af ultralyd, og vi har siden 1990 repræsenteret Elma i Danmark. Vores danske serviceværksted kan hurtigt udføre garanti-, service- og reparationsopgaver. Alle opgaver udføres med originale og godkendte reservedele, der understøttes af Elmas 10 års reservedelsgaranti. Vi kan derfor med stor tilfredshed udføre service og reparationer på selv ældre anlæg.

Stort produktprogram af ultralydsrensere og ultralydsrensning

Du vil på de underliggende sider finde alt fra standard bordmodel ultralydsrensere, kraftige ultralydsbad til reparationsopgaver og fuldautomatiske ultralydsrenselinjer. Vi tilbyder også special-ultralydskar og custom ultralydsrensere med specialmonteret ultralyd.

Vi er i tæt dialog med vores kunder under udvælgelsen/processen for at sikre det rigtige produkt fra start. Står I overfor en udfordrende opgave, står vi altid til rådighed med professionel rådgivning.


Kontakt os endelig hvis du ønsker produktvejledning

Produkter

Elmasonic SELECT

Læs mere

Elmasonic Xtra ST

Læs mere

Elmasonic Xtra TT

Læs mere

X-tra line

Læs mere

Specialanlæg

Læs mere

B2B Shop

Læs mere

Få et uforpligtende tilbud på ultralydsrensere