ULTRALYDSRENSERE - ULTRALYDSRENSNING

Alt fra bordmodeller til fuldautomatiske ultralydsrenselinjer.

ABC-CLEAN har mere end 30 års erfaring med levering af udstyr til ultrasonic cleaning / ultralydsrensning, og kan med vores brede program af kvalitetsprodukter præsentere en løsning til en bred vifte af opgaver.

Ultralydsrensning er en effektiv og alsidig metode, der anvendes inden for en bred vifte af industrier. Denne teknologi anvendes i flere forskellige områder for at sikre en grundig og skånsom rengøring af forskellige materialer og komponenter.

Ultralydsrensning har vist sig at være en pålidelig og effektiv metode til rengøring i forskellige industrier. Med ABC-CLEANs brede produktudvalg og ekspertise inden for ultralydsrensning kan virksomheder finde den rette løsning til deres specifikke behov.

Stort produktprogram af ultralydsrensere og ultralydsrensning

Elma Schmidbauer GmbH en af Europas førende producenter af ultralyd, og vi har siden 1990 repræsenteret Elma i Danmark. Vores danske serviceværksted kan hurtigt udføre garanti-, service- og reparationsopgaver. Alle opgaver udføres med originale og godkendte reservedele, der understøttes af Elmas 10 års reservedelsgaranti. Vi kan derfor med stor tilfredshed udføre service og reparationer på selv ældre anlæg.

Du vil på de underliggende sider finde alt fra standard bordmodel ultralydsrensere, kraftige ultralydsbad til reparationsopgaver og fuldautomatiske ultralydsrenselinjer. Vi tilbyder også special-ultralydskar og custom ultralydsrensere med specialmonteret ultralyd.

Vi er i tæt dialog med vores kunder under udvælgelsen/processen for at sikre det rigtige produkt fra start. Står I overfor en udfordrende opgave, står vi altid til rådighed med professionel rådgivning.

Kontakt os meget gerne for rådgivning og tilbud på tlf. 45762480 eller info@abc-clean.dk


Kontakt os endelig hvis du ønsker produktvejledning

Produkter

Elmasonic EASY

Læs mere

Elmasonic SELECT

Læs mere

Elmasonic Xtra TT

Læs mere

Elmasonic Xtra ST

Læs mere

X-tra line

Læs mere

Specialanlæg

Læs mere

B2B Shop

Læs mere

Ultralydsrens anvendes i mange brancher

Inden for elektronikindustrien bruges ultralydsrensning til at fjerne snavs, fedt og rester af loddepasta fra printplader, mikrochips og andre elektroniske komponenter. Den præcise rengøring, der tilbydes af ultralydsrensere, bidrager til at opretholde komponenternes ydeevne og forlænge deres levetid.

I medicinsk og farmaceutisk industri spiller ultralydsrensning en vigtig rolle i rengøring og desinfektion af produktionsudstyr, medicinsk udstyr, instrumenter, implantater mm. Det er afgørende at opnå en høj grad af renhed og ultralydsrensning tilbyder en pålidelig og skånsom metode til at fjerne mikroorganismer og partikler fra disse genstande.

Inden for bilindustrien bruges ultralydsrensning til at rense og vedligeholde forskellige komponenter, såsom karburatorer, injektorer og gearkasser. Denne metode kan effektivt fjerne olie, rust, kulstofaflejringer, spåner og partikler, der kan påvirke bilens ydeevne.

Desuden anvendes ultralydsrensning inden for smykker, optik, metalbearbejdning, luftfart og mange andre industrier. Denne teknologi er kendt for at være skånsom mod følsomme materialer og komplekse geometrier, samtidig med at den opretholder en høj renhedsgrad og ensartethed.

Med ABC-CLEANs omfattende sortiment af ultralydsrensere og erfaring inden for ultralydsrensning kan vi hjælpe virksomheder inden for de fleste brancher med at opnå den ideelle løsning til deres individuelle behov.

Kontakt os endelig for rådgivning og tilbud på tlf. 45762480 eller info@abc-clean.dk

Få et uforpligtende tilbud på ultralydsrensere