Spulevaskemaskiner og vaskeautomater

..... med effektive rensevæsker.

Vi tilbyder både vand- og opløsningsmiddelbaserede delevaskere, spulevaskemaskiner og vaskeautomater. Maskinerne kan leveres tilpasset med flere procestrin og håndteringsløsning såfremt dette ønskes. De vandbaserede spulevaskemaskiner anvendes typisk til hvad der generelt betegnes som ”alkalisk affedtning”, hvilket bredt betegnet dækker både vandbaseret rensning- og affedtning af emner indenfor reparationsindustri og af nyproducerede emner.

Vort program af affedtningsanlæg fra REK Reinigungstechnik GmbH, der benytter modificeret alkohol (Dowclene 1601) som rensemedie, er den vaskeautomat (alkoholanlæg) der er leveret flest af på det danske marked. Disse anlæg er særligt velegnet til rensning og affedtning af emner direkte fra stansning eller spåntagende bearbejdning.

Eiberger Verfahrenstechnik GmbH (EVT) producerer moderne affedtningsanlæg hvor man sikkert og effektivt kan benytte opløsningsmidler som perklorethylen, methylenchlorid og ProSolv.

MAFAC - E. Schwarz GmbH & Co. KG laver vaskeautomater der inkluderer spulevask og dyppevask af emner der håndteres i emnekurv. Disse anlæg er ligesom maskinerne fra REK særligt velegnet til dele fra spåntagende bearbejdning.


Kontakt os endelig hvis du ønsker produktvejledning.

Produkter

REK-alkoholanlæg

Læs mere

Mafac

Læs mere

EVT anlæg

Læs mere

Få et uforpligtende tilbud