Mafac

Markedsførende vaskeautomater til bearbejdede komponenter

De konstant stigende krav for beskyttelse af miljøet, har haft stor betydning for rensning af industrielle komponenter.

Det har motiveret MAFAC til at udvikle løsninger, der både tilfredsstiller de strenge markedskrav, samt udviser ansvar overfor miljøet.

MAFAC har gennem deres mange års erfaring, samt konstant udvikling og søgen efter bedre løsninger, skabt en serie af kompakte rensesystemer med patenteret state-of-the-art procesteknologi.

MAFACs fint optimerede mekanik giver sammen med den rette kemi og procesparametre fantastiske resultater.


Flere specifikationer

MAFAC tilbyder high-end teknologi til en bred vifte af rengøringsopgaver der er udviklet efter erfaring fra anvendelse indenfor mange industrier over hele verden.
Selv med de stigende krav om miljørigtig rensning, formår vaskeautomaterne fra MAFAC at rengøre emner produceret i rustfast stål, jern, støbejern, ikke-jernholdige metaller og plast på en skånsom og pålidelig måde.
MAFACs to-trins-anlæg tilbyder en unik procesteknologi med effektiv før og efterbehandling med f.eks. vask og skyl i samme procesforløb. Grundlaget for de pålidelige rengøringsresultater er MAFACs patenterede renseproces med roterende kurve- og sprøjteramme. Denne specielle udformning af proceskammeret sikrer pålidelig rengøring af selv de mest krævende og komplekse emner.
Med roterende pulserende tryklufttørring eller stationær varmlufttørring, kan MAFAC imødekomme individuelle behov for tørring. Med roterende varmluftstørring opnår man enestående resultater på forsænkede områder, f.eks. små huller, gevind- og bundhuller.
MAFACs vaskeautomater indeholder mange muligheder for individuel tilpasning. MAFAC KEA kan leveres med et olieseparationssystem, der med sin indbyggede flydende sug sikrer lang og pålidelig levetid af rensevæsken. Udvidet filtersystem sikrer fjernelse af selv de mindste partikler fra procesvæsken.
Oplev de mange fordele ved disse kompakte anlæg, der primært er designet til de-central anvendelse.

Gå til producentens hjemmeside

Ønsker du mere information?

Dine fordele ved at vælge et MAFAC ANLÆG

  • Patenteret processystem
  • Stort spuletryk og flowmængde
  • Op til 3 tanke som standardløsning
  • Stort program af udstyr (ultralyd, filter mv.)
  • Manuel eller automatisk håndtering
  • Brugervenligt MAFAC MAVIATIC touch panel
  • Energibesparelse ved hjælp af isolerede tanke

VIDEO

Se hvorfor ultralydsrensing er den bedste måde du kan rengøre dine emner på.

Få et uforpligtende tilbudLignende produkter

Emnekurve

Læs mere