EVT EIBERGER VERFAHRENSTECHNIK GMBH

EVT producerer rense- og affedtningsanlæg der benytter modificeret alkohol, perklorethylen (PER), triklorethylen (TRI) eller EnSolv (nPb) som rensemedie.

Disse anlæg er ideelle til opgaver hvor der kræves affedtning med opløsningsmiddel, og hvor man samtidigt ønsker den bedste og mest sikre teknologi på markedet.

Fælles for alle EVT-anlæg der benytter enten PER, TRI eller EnSolv er, at anlæggene benytter en lukket proces og kulfilter.

Efter endt affedtningsproces ventillerer alle anlæg over et kulfilter indtil grænseværdien er under 1 ppm (parts-per-million).

Dette betyder at et EVT-anlæg er meget sikkert at arbejde med, og at EVT-anlæg har et meget lavt forbrug af opløsningsmiddel.
EVT er meget langt fremme med hensyn til styring og overvågning, og alle anlæg har modem med forbindelse til styring og eventuelle webkameraer, således at driften kan overvåges via computer, iPad eller IPhone.

EVT fremstiller et godt program af standardanlæg, der alle kan tilpasses til særlige behov for emnehåndtering og udformning.

En stor del af EVTs maskiner er specialanlæg der er fremstillet efter opgave.
Vi tilbyder totalleverance indeholdende know-how, kemi, service og support.