Du er her : REK-alkoholanlæg

REK MODIFICERET ALKOHOLANLÆG

Specielt velegnet til emner fra spåntagende bearbejdning.

REK Reinigungstechnik GmbH producerer rense- og affedtningsanlæg der benytter modificeret alkohol som rensemedie. Disse anlæg er ideelle til opgaver hvor der kræves meget høj renhedsgrad, høj spånfrihed samt konstant og ensartet renseresultat. Maskinerne arbejder under vakuum, hvilket bidrager betragteligt til effektiviteten.

I år 2000 solgte vi det første anlæg for tyske REK Reinigungstechnik GmbH, som er en af Europas førende producenter af moderne fuldautomatiske affedtningsanlæg. Firmaet har siden sin start i 1994 solgt mere end 600 anlæg.

Vi har siden år 2000 leveret 23 anlæg i Danmark, og er den leverandør der har leveret flest modificeret alkohol anlæg i landet, og har stor erfaring med projektering og salg af disse anlæg.
Vi har i mere end ti år haft en fast dansk autoriseret REK-serviceorganisation, samt veletableret reservedelslager, og tilbyder totalleverance indeholdende know-how, kemi, service og support.

rek1
rek2
rek3
rek4
rek5
rek6

Ring til os

4576 2480

Skabt til olie og spåner!
REKs teknologi er specifikt designet og tilpasset til effektivt at fjerne olie og spåner fra bearbejdede emner. Primært bearbejdede metalemner, men det er også muligt at rense bearbejdede kunststofemner.

Grundlæggende er alle anlæggene opbygget til at udføre den samme proces, men varierer ud fra den specifikation der er sammensat for at kunne leve op til den enkelte kundes særlige renhedskrav. Den mest anvendte modificerede alkohol er Dowclene 1601, som er et veldokumenteret produkt med godkendelser indenfor luftfartsindustrien og produktion af medicinske emner.

Typisk benyttes der en emnekurv til at håndtere emnerne i, og REKs program er opbygget efter standardstørrelse af emnekurve. Den mest solgte størrelse er den der passer til emnekasser der måler 480 x 320 x 200mm (Schäfer type 2), og kan også leveres til Euro-kurve eller til flere kurve af samme størrelse samtidigt.
Processen starter med at emnekurven føres ind i kammeret, hvorefter døren lukkes.

Når døren er lukket bliver der lavet vakuum i arbejdskammeret hvorved luften fjernes. Herefter åbnes der til den første tank med modificeret alkohol, som fylder alle emner og kammeret med rensevæske – dette gælder også emner der normalt ville indeholde en luftlomme. Med væsken i kammeret kan anlægget tilføje ultralydsrensning og/eller filtrering, som effektivt fjerner olie og spåner fra emnerne. Emnekurven vipper eller roterer under hele forløbet, for på den måde at sikre en ensartet behandling.
Efter renseprocessen bliver emnerne dampaffedtet og vakuumtørret til et utroligt højt og ensartet niveau

Specielle funktioner:

Vakuumproces:
Hele processen foregår under vakuum, hvorved at luft i gevind og bundhuller fjernes så at den modificerede alkohol kommer ind overalt – Uanset om emnet er placeret med bundhullet nedad.
Vakuumsystemet anvendes også til transport af væsker og til effektiv vakuumtørring af emnerne.

Destillation:
Systemet har eget destillationsapparat der effektivt skiller olien fra den modificerede alkohol. Herved er det restprodukt der skal fjernes fra systemet ca. 95% olie og 5% modificeret alkohol (f.eks. Dowclene 1601)

Automatisk håndtering:
Størstedelen af anlæggene bliver leveret med automatisk håndtering. Dette sikrer at maskinen kan arbejde fuldautomatisk i lang tid uden operatørbehov.

Yderligere specifikationer

  • Mulighed for flere beholdere med modificeret alkohol.
  • Enkelt- eller flertrins-filter (1 – 250µm)
  • Mulighed for ultralydsrensning og trykspulning
  • Standard eller tilpasset håndteringsløsning

abcclean-produkt-fordele

Dine fordele når du køber et

REK anlæg

  • Fuldautomatisk drift
  • Høj renhedsgrad og spånfrihed.
  • Stor kapacitet og gentagelsesnøjagtighed
  • Velegnet til drift over flere skift
  • Destillation der genanvender rensevæsken

Lignende produkter

Hos ABC-CLEAN tilbyder vi også vaskeautomater fra:

SPØRGSMÅL?
Kontakt vores specialist

Mandag–Fredag
Fra kl. 9:00–16:00