Du er her : Rensevæske

RENSEVÆSKER

RENSEVÆSKER TIL ALLE FORMÅL

Vandbaseret rensekemi
Med udgangspunkt i at kunne tilbyde den miljømæssige optimale løsning, har firmaet over en længere årrække opbygget et bredt program af moderne ABC-CLEAN rensekemier.

Samtidigt tilbydes en række anlæg til vedligeholdelsen af rensekemien med formål at aflaste miljøet og forlænge standtiderne.

Vores program indeholder nu det effektive Curatech kemiprogram, der udelukkende er udviklet til industriel vandbaseret affedtning, med særlig henblik på vask i spulevaskeanlæg og ultralydsrensekar.

EnSolv Precision Degreasing Solvent

Med den konstant forøgede indsats for at udfase triklorethylen pga. af dets sundheds- og miljømæssige farlige egenskaber, er EnSolv blevet udviklet.
EnSolv er et produkt produceret af den amerikanske virksomhed Envirotech International som erstatning til de klorerende opløsningsmidler som triklorethan, triklorethylen, HCFC’erne m.fl.

EnSolv har stort set samme egenskaber som triklorethylen, og kan i mange tilfælde påfyldes eksisterende tri-anlæg.
EnSolv giver renseresultater der er lige så gode, og i mange tilfælde bedre end triklorethylen.

EnSolv har højere grænseværdier for både det interne- og eksterne miljø. Dette gør det muligt at sikre et forsvarligt arbejdsmiljø og beskytte det eksterne miljø, uden at skulle investere i kostbare afkastfiltre eller indkapslede anlæg.

Ved overgang fra klorende opløsningsmidler til EnSolv, kan vi sørge for, at der bliver foretaget den nødvendige OML beregning af afkastet, og at de nødvendige tilladelser opnås fra den lokale tekniske forvaltning.
Vi tilbyder et bredt program af maskiner til anvendelse med EnSolv, og herunder komplet lukkede og moderne anlæg med regenererende kulfilter.Kontakt os for yderligere oplysninger.

Besøg EnSolv hjemmeside.

rens2Slide thumbnail
rens3Slide thumbnail
rens4Slide thumbnail
rensevaesker

Ring til os!

4576 2480

SPØRGSMÅL?
Kontakt vores specialist

Mandag–Fredag
Fra kl. 9:00–16:00