Du er her : ULTRALYDSRENSNING

ULTRALYDSRENSNING – ULTRALYDSRENSERE

Alt fra bordmodeller til fuldautomatiske industriprodukter

ABC-CLEAN har mere end 30 års erfaring med levering af udstyr til ultralydsrensning, og kan med vores brede program af kvalitetsprodukter præsentere en løsning til en bred vifte af opgaver.

ELMA Hans Schmidbauer er en af Europas førende producenter af ultralyd, og vi har siden 1990 repræsenteret Elma i Danmark. Vores danske serviceværksted kan hurtigt udføre garanti-, service- og reparationsopgaver. Alle opgaver udføres med originale og godkendte reservedele, der understøttes af Elmas 10 års reservedelsgaranti. Vi kan derfor med stor tilfredshed udføre service og reparationer på selv ældre anlæg.

Du vil på de underliggende sider finde alt fra standard bordmodeller til fuldautomatiske ultralydsrenselinjer og ultralydsudstyr til eftermontering på eksisterende tanke.

Vi er i tæt dialog med vores kunder under udvælgelsen/processen for at sikre det rigtige produkt fra start. Står I overfor en udfordrende opgave, står vi altid til rådighed med professionel rådgivning og information om vores store produktsortiment.

Produktvejledning!

Ønsker du at få en professionel vejledning og information omkring vores store produktsortiment, så er du velkommen til at ringe til en af vores konsulenter på: +45 4576 2480. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

ultra

ultra

Ring til os

4576 2480

SPØRGSMÅL?
Kontakt vores specialist

Mandag–Fredag
Fra kl. 9:00–16:00