ULTRALYDSRENSNING

Alt fra bordmodeller til fuldautomatiske industriprodukter

Vi har mere end 30 års erfaring med levering af ultralydsrensning, og kan med vor brede program af kvalitetsprodukter, præsentere en løsning til næsten alle opgaver.

ELMA Hans Schmidbauer er en af europas førende producenter af ultralyd, og vi repræsenterer ELMA på deres industriprodukter i Danmark.

Du vil på de underliggende sider finde alt fra standard bordmodeller til fuldautomatiske ultralydsrenselinjer og ultralydsudstyr til eftermontering på eksisterende tanke.

Indkøb af materiel til ultralydsrensning vil være en investering, der skal tjene sig ind over flere år, og derfor er det vigtigt at finde nøjagtigt den løsning, der er den rigtige for jeres virksomhed. Vælger I at handle med ABC Clean, kan I være forvisset om, at vi står for høj service, hurtig respons på forespørgsler og vi forhandler udelukkende produkter vi selv kan stå inde for.

Produktvejledning!

Ønsker De at få en professionel vejledning og information omkring vores store produktsortiment, så er du velkommen til at ringe til en af vores konsulenter på: +45 4576 2480. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

VIDEO

GALLERI